Naar overzicht

Training Growth Hacking

1 daagse training

 • Vr 19 oktober 2018
 • Utrecht

€525,-

2 daagse training

 • Vr 19 oktober 2018
 • Vr 9 november 2018
 • Utrecht

€829,-

Creëer een growth mindset

Growth hack je bedrijf in 1 dag! Vind de eerste 50 hacks die jouw bedrijf gaan laten groeien. Competency Factory lanceert samen met Rockboost de training Growth Hacking in a day! Deze hands-on Growth Hacking training laat je significant resultaat bereiken binnen je bedrijf. Leer hoe je door de inzet van nieuwe tools en technieken je bedrijf laat groeien zonder dat je kapitalen moet investeren. Je krijgt veel praktijkvoorbeelden aangereikt waar je inspiratie uithaalt om zelf aan de slag te gaan met het vinden van “de hacks” die jouw bedrijf gaan laten groeien. 

Wat je leert tijdens de training Growth Hacking in a Day

 • Een stapsgewijs implementatieplan om jouw bedrijf te laten groeien, wat je dezelfde dag nog kunt implementeren.
 • Begrijpen hoe systemen doelgerichte, specifieke resultaten kunnen opleveren en hoe je gefocust en georganiseerd blijft.
 • Leer de vaardigheden die je nodig hebt om te overleven in de digitale toekomst.

Programma

Het is een interactieve dag met opdrachten die je op je eigen of andermans bedrijf gaat toepassen. Het maakt niet uit of je bijvoorbeeld werkt op de marketingafdeling van een grote organisatie, of dat je een kleine start up bent. Het gaat om een nieuwe manier van denken (growth mind setting) met groei als hoofddoel.

10:00 – 13:00

Introductie in Growth Hacking

 • Wat is Growth Hacking? Hoe is het ontstaan en voorbeelden van bedrijven die het succesvol toepassen.
 • Definieer je groei KPI, wat zijn je doelstellingen en wat ga je bereiken in de eerste drie maanden? En hoe zorg je ervoor dat iedereen focust op de resultaten die je wilt bereiken?
 • 7 Pillars of growth hacking crash course – Leer in een snel tempo hoe je de zeven pijlers van Growth Hacking implementeert en welke écht er toe doen voor jouw organisatie. 
 1. MINDSET – een verandering in je manier van denken
 2. MEASUREMENT – meetpunten en de juiste software geven bruikbare inzichten
 3. PRODUCT/MARKET FIT – experimenteren, maatwerk en onmisbaar zijn voor je klanten
 4. OPTIMIZATION – blijf optimaliseren en altijd maar weer testen
 5. TEAM – stel een growth hacking team samen
 6. LISTEN TO YOUR MARKET – luister zorgvuldig naar je doelgroep
 7. TRACTION CHANNELS – met welke kanales bereik je jouw markt?
13:00 – 13:45

Lunch

13:45 – 16:45

Vind je eerste 50 hacks

 • Analyse van je sales systeem, website en online marketing. Wat kun je ermee, wat doe je nog niet en hoe kun je het snel verbeteren en voor meer resultaat zorgen?
 • Ontwikkel je eerste growth hacking plan voor de komende 3 maanden. Zet de gevonden hacks om in doelstellingen en werk met hulp van de docent een plan uit hoe je dit in de praktijk gaat toepassen. Wat heb je erbij nodig en hoe implementeer je dat?
17:00 – 18:00

Borrel

Play Video

Trainer: Chris Out

Onze trainer Chris Out is persoonlijk getraind door Sean Ellis en heeft inmiddels met zijn bedrijf Rockboost duizenden uren praktijkervaring opgedaan in wat wel en niet werkt. Hij heeft het 7-piliars growth hacking model inmiddels bij honderden bedrijven succesvol geïmplementeerd. Hij is een internationaal erkend Growth Hacking Expert en spreekt op Top Marketing & CEO Conferenties.

Meer informatie: 020-522-5-225

"Helder, goed toepasbaar en inspirerend"
- Maud de Vries -
"Was nog leuker en breder dan ik had verwacht"
- Folkert Lodewijks -
"Het is een heel goed en helder overgedragen verhaal. De sheets zijn informatief, de voorbeelden zijn duidelijk en de oefeningen zijn leuk om te doen"
- Ryan Moehamad -

Wil jij op de hoogte blijven vn vaknieuws?

Je ontvangt onze wekelijkse nieuwsbrief. Indien je die liever niet wilt ontvangen dan kan je je daar gemakkelijk voor uitschrijven

Contact

 • info@competencefactory.nl
 • 020 522 5 225